O nama i našoj opremi

Skanora 3d Ortopan centar je nastao 2016 sa idejom zadovoljenja svih potreba za snimanjima u svakodnevnoj stomatološkoj praksi. Rastuća potreba za snimanjima u tri dimenzije, kao i stalna težnja da se pacijent izloži sto manjoj dozi zračenja, uz optimalne dijagnostičke rezultate, su ono zbog čega su naš izbor najmoderniji uređaji prestižnog finskog brenda Soredex-Cranex 3d, Minray i DIGORA Optime.

Minray – kompaktan uređaj za intraoralne pojedinačne snimke zuba. Zahvaljujući minimalnoj tzv. Soft radiation opciji, omogućava registrovanje optimalnih snimaka uz minimalne doze zračenja. Doza zračenja koju pacijent primi tokom snimanja jednog zuba jednaka je pozadinskom dnevnom (prirodnom ili FON) zračenju.

DIGORA Optime – Napredan i moderan uređaj namenjen za očitavanje i digitalizaciju intraoralnih pločica, koji omogućava brzi prikaz intraoralnih snimaka i njihovu obradu na računarima.

Cranex 3D – uređaj koji nudi široki spektar primene kod 2D i 3D tehnologije snimanja, kako jednog zuba tako i područja cele kranio–maksilofacijalne regije. Aparat poseduje opciju AES (Automatic Exposure Setting) – kojom se izračunava i nudi minimalna doza zračenja u odnosu na konstituciju svakog pojedinačnog pacijenta, koja i dalje omogućava izradu snimaka visoke preciznosti i kvaliteta.

Inače, SKANORA je naziv softvera kojim se snimci obrađuju na našim računarima, transkribovan na srpski jezik. Termin koji je poznat stomatolozima i – nadamo se – dovoljno zvučan da našim pacijentima ostane u sećanju.

Ako se odlučite za saradnju s Skanora 3d ortopan centrom, Vaš pacijent dobija najbolju i najbržu uslugu u udobnosti našeg centra, dok Vama stoji na raspolaganju naše visoko kvalifikovano i dobro obučeno osoblje.

Kontaktirajte nas

Adresa
Resavska 88 11000 Beograd
Pozovite